EKOPHARMA-HELSINKI

        On kotimainen ammattikosmetiikkasarja,

                   jossa käytetään kotimaisia

                   lähituottettuja raaka- aineita.                                                                                                                      HINNASTO

EkoPharma Helsinki-

KASVOHOIDOT


Peruskasvohoito
75€ 

Jokainen iho on yksilöllinen, joten hoidosta räätälöidään ihosi tarpeiden ja toiveidesi mukainen kokonaisuus. Aluksi ihoanalyysi jonka mukaan valitaan oikeanlaiset hoitotuotteet ihon tarpeen/onglmien mukaan. Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tarvittaessa, pitkä kasvo-, decoltee, niskahieronta, seerumi, naamio sekä hoitovoiteet.

                                                                                                                  

ERIKOISKASVOHOIDOT

Ultraääni kasvohoito 
89€ 

Sopii herkällekkin iholle ja on tehokas laite hoito. Puhdistaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Poistaa kuollutta ihosolukkoa. Vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Ultralla saadaan imeytettyä hoitotuotteita tehokkaasti syvämmälle ihoon, joten iho kiinteytyy ja saa heleyttää.

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, kasvo-, dekoltee, niskahieronta, seerumin imeytys ultraäänellä, naamio sekä hoitovoiteet.

                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Timanttimikrohionta-kasvohoito
89€ 

Timanttimikrohiontahoito on tehokas, ihoa uudistava, kirkastava ja puhdistava. Timanttihionta vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen ja "tukkoisuuteen", pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin iho huokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hoitoa suositellaan ihon kunnon mukaan noin 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta.

Sis. Alkupuhdistus, kevyt kuorinta, timanttimikrohionta, kasvo-,kaula ja dekoltee hieronta, naamio ja loppuvoiteet.

Sarjahoidot -10%4 Vaiheen täydellinen kasvohoito
115€
 

Timanttimikrohionta
Timanttikuorinta on uudenaikaisin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia.  Hoito myös uudistaa  ja  kirkastaa ihoa tehokkaasti.


Kylmähoito käsittely

Kylmähoitovasara on suunniteltu erityisesti rauhoittamaan ihoa kuorinnan jälkeen. Iho on herkkä kuorimisen jälkeen ja siksi kylmähoitokäsittely on sille hyväksi. 


Ultraääni- imeytys

hyödyntää korkeataajuista värähtelyä, se lähettää aaltovärähtelyn iholle miljoona kertaa sekunnissa. Ultraääniaalto tunkeutuu ihon kudoksiin ja parantaa hoitotuotteiden imeytymistä ihoon sekä tehostaa ihon luonnollista kollageenintuotantoa. Tämä vähentää ryppyjä ja ihojuonteita ja tekee ihosta sileämmän.Tuloksena on nuorekkaampi ja kiinteämpi iho. 


Kuumahoitovasara on suunniteltu avaamaan ihohuokoset ja näin ollen nopeuttaa ravintoaineiden imeytymistä.Sis. Alkupuhdistus, timanttimikrohionta, kasvo-, kaula, dekoltee hieronta, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, kylmä/kuuma hoitokäsittelyt, naamio sekä hoitovoiteet.


Etre Belle`n 

HYALURONIC 3- Tehokosteuttavat ja kiinteyttävät kasvohoidot


intensiivinen altistuminen auringolle sekä vesi, tuuli ja stressi tekevät ihosta kuivan ja hilseilevän. Nämä ympäristötekijät yhdessä ikääntymisen kanssa ovat tekijöitä, jotka vähentävät hyaluronihapon tuotantoa sidekudoksissa. 

hyaluronic 3 -kolmiteho vaikutukset:
-  Kohotus, kiinteytys ja sileys
-  Nuorekkaaampi iho

 - Syväkosteuttaa
Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä eikä allergisoivia aineita. Hyaluronic-kasvohoidot soveltuvat erittäin hyvin kuivalle ja ikääntyvälle iholle.


HYALURONIC 3-Tehokosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito

99€

Sis. Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-,kaula, decolteehieronta, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, Peel Off-naamio sekä loppuvoiteet.


HYALURONIC 3- Tehokosteuttava ja kiinteyttävä kasvo- sekä silmänympäryshoito

119€

Alkupuhdistus, kuorinta, kasvo-, kaula, decolteehieronta, tehoseerumin imeytys ultraäänellä, silmänympärys- ja Peel Off-naamio sekä loppuvoiteet.

RIPSIENPIDENNYKSET


Klassiset ripsienpidennykset
89€ 

Klassiset ripset huolto

60€

Volyymi ripsienpidennykset

95€

Volyymi ripset huolto

65€

Hybridi- ripsienpidennykset

90€

Hybridi- ripset huolto

65€

Pika huolto (Tarkoitettu omille asiakkailleni jos ripsiä lähtenyt jonkin verran tai kaipaavat ns.fiksausta. Esim 1.5-2 vkoa huollosta)

45€ 

Klassisten ripsien huolto toiselta tekijältä  

75€ 

Volyymi ripsien huolto toiselta tekijältä

75€                                                                                          

 Ripsipidennysten poisto

20€           

                                                                                                                

RIPSET JA KULMAT


Kulmien värjäys sekä muotoilu  

20€ 

 Ripsien värjäys 

20€

Ripset ja kulmat 

30                                                                                                                           

Kulmien muotoilu

15€ 

Kulmien laminointi  Brow LiftKulmien laminoinnilla saat näyttävät ja siistit kulmakarvat 4-6 viikoksi.

Palvelu sis. myös kulmien värjäyksen.  

55e 


Ripsien kestotaivutus  Lash Lift- Ripsien kestotaivutuksella saaat kaunit kaarevat ripset,  pysyy 1.5-2kk. Palvelu sis. ripsien värjäyksen.   

75€ 


Ripsien kestotaivutus sekä kulmien laminointi  Palvelu sis. kulmien ja ripsien värjäyksen.  

110€                               


JALKAHOIDOT


Perusjalkahoito 
55€ 

Sis. Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien poisto, hieronta sekä kynsien lakkaus.

Kynsilakan saat mukaasi veloituksetta.


Spa-Jalkahoito 
70€ 

Sis. Jalkojen kylvetys, kuorinta, kynsien leikkaus, kynsinauhjen siistiminen, hieronta, naamio sekä kynsien lakkaus. Kynsilakan saat mukaasi veloituksetta.SOKEROINNIT

Skin Candy- sokerointi on luonnollinen ja lempeä tapa poistaa ihokarvoja ja hoitaa samalla ihoa. Sokerimassa sisältää Xylitolia joka ehkäisee ihon tulehdusrektioita ja tasoitaa ihon ph-tasapainoa. Tämän ansioista sokerointi sopii myös herkällekkin ja allergiselle ihmiselle ja mm.psoriaatikoille.

Sokerointi poistaa myös samalla kuollutta ihosolukkoa kuitenkaan tarttumatta ihoon. Lopputuloksena on silkkisen pehmeä ja kaunis iho. Myös rusketus tarttuu paremmin iholle, kun kuollut pintasolukko on poistettu.

Karvat kasvavat ihmisellä kolmessa vaiheessa. Mikäli sokerointi on sinulle aivan uutta, tarvitaan n. 3 käsittely kertaa muutaman viikon välein, jotta saavutetaan pysyvämpiä lopputuloksia. Sokerointi vähentää karvan kasvua ja tekee ihokarvoista hennompia ja pehmämpiä. 

Ensimmäisellä kerralla sokerointi voi tuntua enemmän, jos karva on tiheää tai sitä on paljon. Sokerointiin tultaessa karvan mitan tulee olla vähintään 3-5 mm, jotta sokerointi onnistuu ja saadaan hyvä, sileä lopputulos. Xylitol rauhoittaa kuitenkin ihon ärsytystä ja vaimentaa punoitusta ja kuumaa tunnetta nopeasti ja tehokkasti. Toinen kerta on jo aina paljon helpompaa.


Huulet/Leuka

20€

Sääret

40€

Reidet  

40€                                                                                                                                          
Sääret ja reidet 

65€

Kainalot

30€

Käsivarret

40€

Bikinilinja

40€

Brassi (Ensimmäinen kerta)

65€

Brassin ylläpito (3-5vkoa)

50€


SOKEROINTIPAKETIT


3 Alueen sokerointi (ei brassi)

89€

4 Alueen sokerointi (ei brassi)

109€

3 Alueen sokerointi (sis.brassi + 2aluetta)

109€

4 Alueen sokerointi ( sis. brassi + 3 aluetta)

129€                                                                                            

HIERONNAT
 

KUUMAKIVIHIERONTA
75€


Kehon hieronta lämmitetyillä kivillä, lämpöhoito lievittää kipua, tehostaa veren- ja lymfakiertoa, rentouttaa lihaksia ja lisää sidekudoksen elastisuutta sekä rauhoittaa ja tasapainottaa hermostoa. Lisäksi kuumakivihieronta on syvärentouttava ja ainutlaatuinen hoitokokemus.


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

45€

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto joka perustuu Intiassa käytettyyn, Ayurvediseen kansanparannusoppiin. Hoidossa käytetään Intialaisen perimätiedon mukaan tietämystä akupisteistä, heijasteista sekä chakroista. Länsimaissa päänhierontaan on lisätty myös niska-hartiaseudun, yläselän ja olkavarsien hieronta.

Intialainen päähieronta tehdään kynttilöin valaistussa hoitotilassa, rauhoittavan musiikin soidessa istuen (kevyen vaatteen päältä, esim trikoopaita).

Hoito on kosketusterapiaa, jossa vuoron perään aktivoidaan ja rauhoitetaan kehoa. Hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa, poistaa kuona-aineita kudoksista, `löysyttää`kireää päänahkaa, elvyttää kudosten hapensaantia sekä hiusten kasvua.

Intialaisen päähieronnan avulla voi saada myös helpotusta stressiin, unettomuuteen ja migreeniin.

Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja sillä pyritäänkin kokonaisvaltaiseen kehon- ja mielen rentoutumiseen ja tasapainoon.

Oikea stressipesu!